Ontdek wat fitness bij FitPower24/7 Nijkerk voor jou kan betekenen

Bij FitPower24/7 Nijkerk is alleen het beste goed genoeg. FitPower24/7 Nijkerk is uitgerust met hoogwaardig apparatuur van o.a. LifeFitness, TECA en TechnoGym. Alles staat klaar om gebruikt te worden door jou. Creëer je eigen functionele work-out of laat je inspireren door een van onze coaches.

FitPower 24/7 Nijkerk fitness

TECA SWITCHING

Met de TECA SWITCHING lijn kun je functioneel trainen. Alle oefeningen voer je staand uit. Je maakt hierbij gebruik van je eigen lichaamsweerstand.

FitPower 24/7 Nijkerk fitness

FUNCTIONELE FITNESS

Functionele fitness is de trend van nu. Ga aan de slag met de ontelbare oefeningen op en rond de 5 meter hoge en 10 meter lange kooi.

FitPower 24/7 Nijkerk fitness

LOSSE GEWICHTEN

Spieren ontwikkelen, bijhouden of gewoon sterker worden? Dit doe je bij FitPower24/7 Nijkerk met de vele dumbells en halters!

FitPower 24/7 Nijkerk fitness

CARDIO

Ontdek de nieuwste cardio-apparatuur. Voorzien van schermen voor een fijne afleiding tijdens het zweten, uniek in de regio en alleen bij FitPower24/7 Nijkerk!

FitPower 24/7 Nijkerk fitness

STABILITY

Graag werken aan je stabiliteit? Maak kennis met de fitness-accesoires van FitPower24/7 Nijkerk!

FitPower 24/7 Nijkerk fitness

BEDRIJFSFITNESS

FitPower24/7 Nijkerk is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen.

Benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP