Ontdek wat fitness bij FitPower24/7 Nijkerk voor jou kan betekenen

Bij FitPower24/7 Nijkerk is alleen het beste goed genoeg. FitPower24/7 Nijkerk is uitgerust met hoogwaardig apparatuur van o.a. LifeFitness, TECA en TechnoGym. Alles staat klaar om gebruikt te worden door jou. Creëer je eigen functionele work-out of laat je inspireren door een van onze coaches.

TECA SWITCHING

Met de TECA SWITCHING lijn kun je functioneel trainen. Alle oefeningen voer je staand uit. Je maakt hierbij gebruik van je eigen lichaamsweerstand.

FUNCTIONELE FITNESS

Functionele fitness is de trend van nu. Ga aan de slag met de ontelbare oefeningen op en rond de 5 meter hoge en 10 meter lange kooi.

LOSSE GEWICHTEN

Spieren ontwikkelen, bijhouden of gewoon sterker worden? Dit doe je bij FitPower24/7 Nijkerk met de vele dumbells en halters!

CARDIO

Ontdek de nieuwste cardio-apparatuur. Voorzien van schermen voor een fijne afleiding tijdens het zweten, uniek in de regio en alleen bij FitPower24/7 Nijkerk!

STABILITY

Graag werken aan je stabiliteit? Maak kennis met de fitness-accesoires van FitPower24/7 Nijkerk!

BEDRIJFSFITNESS

FitPower24/7 Nijkerk is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen.

Benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen?