PILATES

Pilates is de perfecte groepsles wanneer je wil afvallen, sterker wil worden en tegelijkertijd wil ontspannen. Tijdens deze les vind je de ultieme balans tussen lichaam en geest. De focus ligt in de les op concentratie en stabiliteit. Pilates is een low-impact les waarbij alle oefeningen op een laag tempo worden uitgevoerd. Hierdoor is de les voor zowel beginners als gevorderden zeker aan te raden.

Belangrijke punten als mobiliteit, stabiliteit, flexibiliteit, krachtopbouw en bewustzijn komen veel naar voren gedurende de Pilates les bij FitPower24/7 Nijkerk.

Een typische pilatus les bestaat uit een uur vol precisie, controle en concentratie. In de les wordt je uitgedaagd om je stabiliteit, coördinatie en spierkracht op een leuke manier te trainen. Tijdens de les worden met name grondoefeningen uitgevoerd. Je buik, rug, dijbeen en bilspieren worden goed aan het werk gezet. Hierdoor zal jij je houding verbeteren en je core sterker maken. De rustige muziek ondersteunt het concentratievermogen en zorgt ervoor dat jij stressvrij de les uit komt! Uiteraard wordt de gehele les gegeven door een gecertificeerde instructeur.

VOORDELEN PILATES

– Verbeterd de flexibiliteit
– Versterken van de core-spieren
– Verbeteren spierconditie
– Verlengen van je spieren door het rekken
– Handig bij het revalideren van blessures
– Je leert je lichaam beter kennen
– Je traint de kleine stabiliteit spieren in het lichaam

KENMERKEN PILATES

Intensiteit
Uithoudingsvermogen
Kracht
Calorieën

Graag een proefles meedoen?

VRAAG EEN DAGPAS AAN