INFORMATIE CORONAVIRUS

Op deze pagina houdt FitPower24/7 jou graag op de hoogte over de laatste ontwikkeling m.b.t. het COVID-19 virus. Wij bedanken je alvast voor je begrip.

ZOMER LESROOSTER

UPDATE 29-06-2020

Veilig binnen sporten vanaf woensdag 1 juli

Beste sporters,

De afgelopen periode is het team druk geweest met het gereed maken van de sportschool. Zo hebben wij spatschermen geplaatst en looproutes gemaakt. We zijn helemaal klaar om 1 juli de binnen faciliteiten te openen! 

Belangrijke maatregelen:
– Blijf thuis als je lichte verkoudheidsklachten hebt of huisgenoten ziek zijn.
– Blijf ook thuis als het coronavirus de afgelopen 14 dagen bij jou of je huisgenoten is vastgesteld.
– Desinfecteer materialen en apparaten direct na gebruik
– Neem je eigen water en handdoek mee
– Reserveren van groepslessen via onze WhatsApp (+31651773061).
– Houd 1,5 meter afstand en schud geen handen
– Desinfecteer je handen bij binnenkomst

Als we met z’n alle aan deze maatregelen blijven voldoen, garanderen wij een veilige sportomgeving voor iedereen. Tot snel!

Met sportieve groet,
Team FitPower24/7 Nijkerk

UPDATE 22-06-2020
Outdoor fitness

Beste sporters,

Op het moment wordt er veel gebruik gemaakt van de buitenfaciliteiten. Iedereen kan zijn of haar training weer oppakken. Het team van FitPower24/7 Nijkerk is blij om iedereen weer te zien!

Op het moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen in de sportschool om vanaf 1 juli aanstaande open te gaan. 

De maatregelen voor binnen worden t.z.t. met jullie gedeeld.

Met sportieve groet,
Team FitPower24/7 Nijkerk

UPDATE 21-05-2020
Het outdoor lesrooster

Beste sporters,

De komende periode mogen we helaas nog niet binnen aan de slag! We pakken daarom onze spullen en verhuizen naar onze buitenruimte! Op het moment hanteren wij het outdoor lesrooster. Reserveren kan gemakkelijk via onze WhatsApp. 

We zijn druk bezig met het klaarmaken van het vrij fitnessen buiten. Hierover snel meer informatie! 

 

UPDATE 13-05-2020
GOED NIEUWS – Buiten groepslessen!

Beste sporters,

Het team FitPower24/7 Nijkerk is druk bezig met het schoon- en klaar maken van de buitenruimte achter ons pand. Vanaf maandag 11 mei gaan we buiten groepslessen organiseren.

Het programma voor de komende periode is als volgt:

Maandag 19.00 uur: Bodypump
Woensdag 19.00 uur: Cross Power
Donderdag 19.00 uur: XCORE
Zaterdag 10.00 uur: BodyPump

Aanmelden kan via de WhatsApp. We hebben plek voor maximaal 10 deelnemers.

Houd de website, Facebook en je mail in de gaten voor meer informatie.

Tot snel!

UPDATE 07-05-2020
Update sluiting en bericht n.a.v. persconferentie 6-5-2020

Beste sporters,

Waar het team van FitPower24/7 Nijkerk en jullie als sporters op gehoopt hadden, heeft de regering helaas anders besloten.

Op dit moment is het team alle verschillende mogelijkheden aan het bekijken en hopen jullie daar op kort termijn over te kunnen informeren. Houd onze website, de sociale mediakanalen en jullie mail goed in de gaten. 

Sportieve groet,

Team FitPower24/7  Nijkerk

UPDATE 04-05-2020
Update tijdelijke sluiting mei

Beste sporters,

Zoals de meesten van jullie op 21 april hebben gehoord, worden de maatregelen verlengd tot en met 20 mei 2020. Het versoepelen van de maatregelen door de overheid wordt hierdoor verschoven. 

Het team van FitPower24/7 Nijkerk verwacht dat vanaf 20 mei de maatregelen versoepeld worden en de sportschool na deze periode weer open kan met de nodige maatregelen. Wij zullen de benodigde maatregelen op tijd doorvoeren zodat we na het startschot, direct jullie weer kunnen ontvangen. Onder welke maatregelen en/ of omstandigheden weten wij nog niet precies, maar tegen die tijd zullen we dit communiceren met al onze sporters. 

Enorm bedankt voor jullie steun in deze lastige periode. We hopen je snel weer te kunnen begroeten.

Met sportieve groet,

Team FitPower24/7 Nijkerk

UPDATE 18-4-2020
Update tijdelijke sluiting

Beste sporters,

Jij bent waarschijnlijk net als het team van FitPower24/7 Nijkerk enorm benieuwd naar wanneer de versoepeling van de maatregelen begint. Uiteraard is hierin het besluit van de overheid leidend. We snappen goed dat jullie weer willen sporten en wij missen de gezelligheid natuurlijk ook. We merken dat iedereen enorm tevreden is met de online materialen om jullie fit te houden en de mogelijkheid om materiaal te lenen. Al zeker honderd leden hebben materiaal geleend en blijven hierdoor lekker in beweging. We hopen dat het uitlenen van materiaal binnenkort niet meer nodig is, maar zolang wij gesloten zijn, blijven wij dit iedere week doen.

Komende weken worden de maatregelen die genomen zijn waarschijnlijk versoepeld. Zodra dit bekend wordt gemaakt zitten wij als team hier bovenop. Wij hopen op een versoepeling zodat we jou als sporter weer kunnen verwelkomen. Uiteraard met de nodige veiligheidsmaatregelen.

FitPower24/7 Nijkerk heeft een voorlopig voorstel ontvangen met de te verwachten maatregelen waar wij aan moeten voldoen indien de maatregelen versoepeld gaan worden. Het team van FitPower24/7 Nijkerk gaat direct aan de slag om de gestelde maatregelen voor te bereiden. Alles met het doel om jullie zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen:

– de verwachting is dat een maximaal aantal sporters per m2 in de sportschool tegelijk mogen sporten Het team is nu mogelijkheden aan het uitwerken om dit te handhaven.

– de sanitaire voorzieningen zoals het toilet en de kleedruimtes worden in eerste instantie gesloten. Dit betekent dat de sporter in sportkleding naar de sportschool komt en niet kan douchen. Denk uiteraard aan het meenemen van je eigen handdoek.

– het team is bezig met het uitzetten van looproutes binnen de sportschool. De hoofdingang blijft gewoon dienen als ingang, maar de uitgang zal worden verplaatst.

In het voorstel wat wij hebben ontvangen zijn nog tal van andere maatregelen te vinden waar het team op dit moment mee bezig is. Deze zaken zijn niet zozeer ingrijpend voor jou als sporter. De komende periode houden wij jullie op de hoogte.

Blijf gezond, denk aan je medemens en hopelijk tot snel!

Met sportieve groet,

Team FitPower24/7 Nijkerk

UPDATE 1-4-20
Besluit overheid sluiting sportscholen

Beste sporters,

Het is jullie waarschijnlijk niet ontgaan, maar de overheid heeft tijdens de persconferentie op 31-3-2020 besloten om de genomen maatregelen met drie weken te verlengen vanaf 6 april. Dit betekend dat wij als sportschool nog zeker tot 28 april gesloten zijn.

Net als voor jullie is dit voor ons ook een enorme tegenvaller. Gelukkig hebben wij intern een besluit kunnen nemen over de compensatieregeling voor jullie als sporters. In de mail vind je hierover meer informatie.

De komende weken houden wij jullie op de hoogte van alle vorderingen. Wij hopen jullie dan ook op 28 april weer te mogen begroeten in onze sportschool.

– Team FitPower24/7 Nijkerk

UPDATE 28-03-20
Compensatie regeling lidmaatschapsgeld

Hi sporters,

Het coronavirus (COVID-19) houdt Nederland in zijn greep. We ondervinden allemaal nu de gevolgen en weten niet hoe lang deze situatie nog duurt. Natuurlijk treffen ook wij maatregelen, denk aan het lenen van materiaal voor thuis of een van de vele woonkamer work-outs.

De afgelopen periode heeft het team van FitPower24/7 Nijkerk diverse mogelijkheden voor compensatie onderzocht. Allereerst bedanken wij jullie voor jullie begrip en loyaliteit om ons de ruimte te geven om na te denken over een passende compensatie.

Wat voor compensatie krijgen de sporters van FitPower24/7 Nijkerk?

De sporters van FitPower24/7 Nijkerk krijgen 100% compensatie.

Op basis van feedback van onze sporters, zijn verschillende wensen qua compensatie naar voren gekomen. We willen om deze reden jou zelf laten kiezen voor de compensatie. Onze verwachting is dat we in april nog gesloten zijn (we hopen het niet, maar zijn hierin afhankelijk van de regels van de overheid). Omdat al onze leden nu niet kunnen sporten, hebben wij besloten om alle abonnementen na 1 mei 2020 te bevriezen, mits de sportscholen nog niet open mogen.

Welke optie je hieronder ook kiest, je houdt gratis toegang tot onze online trainingsfaciliteiten!

Optie 1

Geld terug als korting.

Het bedrag dat je betaald hebt voor de periode tussen de datum van sluiting van de club en 1 mei 2020, verrekenen we als korting op je lidmaatschapsgeld. Verrekening vindt plaats vanaf het moment dat de clubs weer open zijn en we je lidmaatschap op de normale manier kunnen voortzetten. Het bedrag wordt verspreid over 6 periodes.

Optie 2

In deze moeilijke tijden kies jij er voor om FitPower24/7 Nijkerk te ondersteunen. Je ontvangt zelf geen compensatie voor de gesloten maand april maar ziet dit als steun aan de club. Vanaf mei word je lidmaatschap bevroren, net zoals bij de eerder genoemde optie.

Je kunt je keuze kenbaar maken via de mail. Stuur hiervoor een mailtje naar info@fitpower247nijkerk.nl met daarin je volledige naam en keuze (optie 1 of 2).

FitPower24/7 Nijkerk heeft recentelijk contact gehad met het RIVM met de vraag of wij sporters één op één mogen begeleiden onder de noemer Personal Training om zo toch circa 14 sporters per dag binnen te kunnen laten. Het RIVM heeft deze aanvraag afgekeurd omdat het simpelweg niet te controleren is door de overheid of er echt maar één persoon binnen aan het sporten is.

Wanneer je vragen hebt, schroom niet om ze te stellen! De snelste manier op antwoord is via de Facebook chat van FitPower24/7 Nijkerk.

Wij hopen al onze trouwe sporters snel weer te kunnen verwelkomen in onze mooi sportschool.

– Team FitPower24/7 Nijkerk

UPDATE 21-03-20
Materiaal lenen om thuis aan de slag gaan!

Hi sporters,

Om jullie tegemoet te komen in deze lastige periode bieden wij jullie onze materialen aan voor thuis! Zo heb je geen excuses meer om niet van de bank af te komen en kun je gewoon verder trainen. Op onze website vind je work-outs, groepslessen en veel meer om thuis aan de slag te gaan.

Op vaste tijdstippen kun je materiaal komen halen:

– Zaterdag 09.00 – 12.00 uur
– Dinsdag 10.00 – 12.00 uur
– Donderdag 19.00 – 21.00 uur

Materiaal kun je in principe één week lenen. Dit doen wij zodat iedereen gelijke kansen heeft en niet misgrijpt.

Met sportieve groet,

Het team van FitPower24/7 Nijkerk

UPDATE 15-03-20
FitPower24/7 Nijkerk is vanaf 15 maart, 18.00 uur gesloten.

Beste sporters,

Gezien de landelijke situatie en de groeiende bezorgdheid onder de Nederlandse bevolking, heeft FitPower24/7 Nijkerk in navolging van het landelijk besluit de club gesloten. Hiermee geven wij gehoor aan de oproep van het kabinet om niet strikt noodzakelijke sociale contacten sterk te verminderen en alle sport- en horecagelegenheden te sluiten.

Voor ons van FitPower24/7 Nijkerk en jullie als sporters is dit een grote teleurstelling. Wij gaan jullie de komende periode goed op de hoogte houden van alle ontwikkelingen over de bovengenoemde besluitvorming en hopen op jullie begrip.

Voor dringende vragen verwijzen wij jullie naar onze Facebook chat.

Met sportieve groet,

Team FitPower24/7 Nijkerk

PS op aangepaste tijden is onze fysiotherapeut wel aanwezig.

UPDATE 14-03-20
Belangrijk bericht met betrekking tot het actuele COVID-19 virus

Beste sporters van FitPower24/7,

Het is jullie natuurlijk niet ontgaan, het corona virus (COVID-19) houdt de hele wereld in zijn greep. We ondervinden nu allemaal de gevolgen en weten niet hoe lang deze situatie nog duurt. Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen heeft FitPower24/7 contact opgenomen met de GGD. Vanuit dit gesprek is een bericht opgesteld hoe wij hier als FitPower24/7 mee omgaan.

Natuurlijk treffen ook wij maatregelen in de sportschool. Zo reguleren we het aantal mensen in de sportschool en tijdens de groepslessen. Wij hebben overal in de sportschool desinfectie voor de handen hangen. De vingerafdrukscanner wordt tijdig gereinigd en op extra momenten wordt de fitnessapparatuur afgenomen met desinfectie.

FitPower24/7 vraagt je niet te komen sporten als je verschijnselen hebt van griep of verkoudheid. Dit uit voorzorg voor de gezondheid van onze sporters.

Wij vragen onze sporters om een handje mee te helpen om de sportschool hygiënisch te houden:

–           Maak na gebruik je trainingsmateriaal schoon. Denk hierbij aan het afnemen van de handvatten van de cardioapparatuur, kettlebells, dumbells en alle overige accessoires die te   vinden zijn in de sportschool.

–           Gebruik zoals gewoonlijk een handdoek als je gaat trainen.

–           Was regelmatig je handen voor ten minste 20 seconden. Doe dit vooral voor en na de training en uiteraard na het bezoek aan het toilet.

–           Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg in de daarvoor bestemde prullenbakken.

–           Hoest en nies in de binnenkant van je ellenboog.

Wij gaan ervan uit dat alle leden meewerken aan de in dit bericht genoemde maatregelen.

FitPower24/7 blijft alert op de meest actuele informatie omtrent het coronavirus. Wij houden jullie op de hoogte via onze sociale mediakanalen en website. Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Met sportieve groet,

Team FitPower24/7

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP